Referanser

Tilbakemeldinger fra våre kunder er viktige for oss. Nedenfor kan du finne et utvalg. Ikke nøl med å ta kontakt angående ditt prosjekt.
Vasking og beising på deler av enebolig.

Vask og beising av utvendig panel ble utført ryddig og fagmessig. Jeg er godt fornøyd med BRF AS. Anne-Kristin Tinlund.

Anne-kristin Hagen Tinlund, 25. aug. 2016
Utvendig maling

Arbeidsleder svarte raskt og ryddig på henvendelsen, alle kom når de skulle, og arbeiderne har gjort en utmerket jobb. Det ble ryddet opp pent etter at arbeidet var fullført. Prisen var konkurransedyktig i forhold til andre tilbud, og vi opplevde ikke noen overraskende tillegg i prisen i ettertid. Vi er alt i alt veldig fornøyd med BRF og kontakten med Kamrat (arbeidsleder).

Kjersti Falch, 24. aug. 2016
Vask av enebolig utvendig

Vask av hus og skifte av vannbord med montering av beslag ble veldig bra utført og på tid. Vi besluttet å ta et strøk maling med det samme og det ble utført ihht. oppdatert avtale. Bedriften kan anbefales, intet negativt å bemerke. Bra gjeng!

L. O. Loraas, 25. jun 2016
Bytte sponplater på gulv

BRF AS var lynraske med å ta kontakt, befaring samme dag og oppstart av arbeidet rett etterpå. Arbeidet som ble utført var grundig og akkurat slik jeg ønsket. Prisen var veldig god, og gutta var supertrivelige. Kommer garantert til å bruke BRF senere! !

Morten Frisch, 8. mars 2016
Bygge nytt rom i kjeller og innrede hyller i 3 etg

Zenon & Co (BRF AS) har gjort en flott jobb hos oss. De ga gode råd, kom til avtalt tid, gjennomførte jobben grundig og raskt, gjorde endringer og tillegg som vi ønsket og alt til en rimelig pris. Vi kommer til å bruke de igjen!

Per Christian Eggen, 30. jan. 2016
Sette opp vegger i innebod

BRF AS kom til avtalt tid på befaring og prosjektleder ga et veldig bra inntrykk. Når pristilbudet i tillegg var meget bra og de har gode referanser, var det enkelt å velge BRF AS i konkurranse med 6 andre firma. BRF startet opp raskt og to snekkere gjorde seg ferdig på en dag,. Vi er også meget godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet og kan trygt anbefale BRF AS til andre.

Ulf Eide, 25. jan. 2016
Montering av snøstoppere på tak med takstein

Fikk montert snøfangere på taket. Fikk en bra pris pr time og stilas var inkludert. De gjorde jobben til avtalt tid, jobbet raskt og ryddet etter seg. Kan anbefales.

Olivier Mueller, 11. jan. 2016
Helsparkling vegger

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av BRF, ledet av Zenon Kamrat. Jobben bestod i å plate/sparkle vegger, bytte gulv og lister, samt male tak og vegger i stue/ kjøkken. Arbeidet ble utført grundig, og til avtalt tid. Fikk gode råd og tips underveis. Svært tydelig og god kommunikasjon gjennom hele prosessen, noe som er et åpenbart pluss. Anbefales på det varmeste!

Kristian Heggebø, 14. nov. 2015
Skifte av vinduer og takrenner

Jeg valgte BRF AS ut i fra tidligere fine referanser og det er det lureste jeg kunne gjort. Jeg skiftet vinduer og takrenner-nedløpsrør på ei hytte. Den jobben disse gutta utførte er jeg kjempefornøyd,like pent utvendig som innvendig. Takrennene ble utført så fint og nøyaktig med litt fall mot nedløpsr. De skifta også vindskier og takbord. De var ikke pene. Har fått en skikkelig oppgradering av hytta. Anbefaler dette firma til alle. Pål S.

Pål Syvertsen, 6. okt. 2015
Maling fasade

BRF gjorde en god jobb, kom til avtalt tid. God kommunikasjon under prosessen. Kunne ryddet litt mer etter utført arbeide. Det ville satt prikken over I en!

Finn Håkonsen, 27. aug. 2015
Maling av kledning og vindu vindski,2. etasje

BRF svarte raskt på min henvendelse og var ryddige å forholde seg til i anbudsprosessen. De ga en konkurransedyktig pris og malte utvendig kledning i andre etasje veldig bra. Litt søl ble det på det ene taket, men ikke mer enn at jeg trygt anbefaler de.

Christopher Møllerløkken, 11. aug. 2015
Male murvegg

BRF skrapte, pusset og malte en høy murvegg på vårt rekkehus. De påpekte også andre mangler som de reparerte. Stillas inkludert og ikke noe søling eller rot. Hyggelig kontakt. Smestad, Oslo.

Trond Bredesen, 8. juli 2015
Maling av tilbygg(mur)

Veldig fornøyd med arbeidet til firmaet BRF. Vi fikk malt et stort tilbygg av mur. De kom til avtalt tid, fikk en fornuftig pris og de var veldig hyggelige. Anbefales!

Thorbjørn Ruud, 29. juni 2015
Legge parkett 6m2

Godt arbeid, god pris og hyggelige folk. Ryddet og pent etter seg! Anbefales!

Zenon Kamrat, 26. juni 2015
Skjære ut dører og legge tak inni garderobeskap

Jeg er veldig fornøyd med utførelsen, tidsbruk og samarbeid.

Ingrid Eide, 28. mai 2015
Renhold ,rengjoring i leiligheten.

Rask respons, meget effektivt og hyggelige folk. . Alt som ble avtalt ble utført! Anbefales.

Zenon Kamrat, 20. mai 2015
Skifte utv.kledning etterisolere skifte vinduer

Vi hadde god kommunikasjon med brf,jobben ble gjort skikkelig til avtalt tid. Vi bruker gjerne brf igjen.

Espen Haanæs Lunøe, 25. nov. 2014
Kontroll av takstein og noe blikk bytte

Rask og god utførelse. Hyggelig folk som jeg kommer til å bruke igjen når det er andre ting som skal gjøres.

Andre Wister, 21. nov. 2014
Legge parkett

Håndverkerne kom til avtalt tid. De informerte godt om jobben de ville tilby og til hvilken pris. Avtalen/kontrakten ble fulgt til punkt og prikke. Kan anbefale firmaet med hyggelige og blide snekkere som jobber raskt og effektivt!

Liv M Botten, 20. nov. 2014
Fikse sprekk i grunnmur

Møtte opp som avtalt, både til befaring og jobb. Heldigvis kunne de ta oppdraget før vinterkulda satte inn! De gjorde jobben på kortere tid og til lavere pris enn først estimert og vi har ikke hatt flere lekkasjer. Kan godt bruke BRF igjen!

Line Nilsen, 7. nov. 2014
Oppusing

Super førnøyd med BRF AS! Raske, flinke og hyggelige snekkere som kommer til avtalt tid!! Så anbefaler gjerne til andre!!

Charlotte Bjaaland, 05. nov 2014
Isolering rundt vinduer

BRF AS gjennomførte en meget god jobb og til en bra pris. Da vi hadde en "hastejobb", er vi også svært fornøyde med at de prioriterte å stille opp på kort varsel. Vi kommer definitivt til å bruke BRF AS igjen.

L. Sandal, 09. okt 2014
Male en husvegg

BRF var grundige og effektive. Resultatet ble meget bra. De ryddet opp etter seg og unngikk søling. Kan anbefale dem.

W. Østgulen, 09. okt 2014
Sopp etter vannskade

Rask gjennført arbeid til en bra pris!

M. Guldahl, 27. sep 2014
Reprasjon av takrenne i 4 etg.

Kom på befaring same dag. Tok en titt og løste problemet der og da. Kjapt og effektivt. Mvh Andreas, Sameiet Eilert Sundts gate 42

A. Villand, 23. sep 2014
Legge fliser under ovn + installere den

Super bra arbeid, raskt og god pris og hyggelig arbeidsfolk. Anbefales

Y. Sundby, 15. sep 2014
Bytte av støttemur rundt utvendig kjellertrapp

Meget bra utført jobb til rett tid og ihht avtalt pris. Veldig godt fornøyd.

R. Mathisen, 10. sep 2014
Flislegging!

Vi i Bærum Baptistkirke er godt fornøyd med oppdraget som ble utført. De holdt det de lovet og orienterte om de utfordringer som dukket opp underveis. Vi anbefaler de gjerne til videre oppdrag. Mvh Huskomite Bærum Baptistkirke.

S. Berg, 06. aug 2014
Kledning utbedring

Rask og effektiv utførelse av oppdraget.

W. Haga, 22. jul 2014
Spøytemaling av furutak

Ja -veldig bra jobb (Sprøytemalt furutak + male vinduer) -og bra pris ! Kan gjerne anbefale BRF!

M. Sommer, 14. jul 2014
Reparere ytterdørkarm etter innbruddsforsøk

Veldig fornøyd med BRF og arbeidet de har utført. Møtte opp til avtalt tid, god serviceinnstilling, fornuftig pris og bra kvalitet på arbeidet. Kan anbefales!

M. Backe, 26. jun 2014
Murerarbeid ute

Vennlige, høflige og løsningsorienterte menn. De har mye verktøy og biler. Både pris og tidsbruk stemte med det jeg ble forespeilet. Resultatet ble akkurat som jeg ønsket, og jeg er opptatt av detaljer. Neste gang er det ingen tvil om at ringer BRF igjen

L. Larsen, 13. mai 2014